Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "M茅s Operaci贸 Urnes" by Xavier Ted贸 Gratac贸s & Laia Vicens Estaran # Book PDF Kindle ePub Free

M茅s Operaci贸 Urnes

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: M茅s Operaci贸 Urnes
  • Author : Xavier Ted贸 Gratac贸s & Laia Vicens Estaran
  • Release Date : January 05, 2018
  • Genre: Politics & Current Events,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 439 KB

Description

Despr茅s de l’猫xit aclaparador d’Operaci贸 Urnes, amb m茅s de 50.000 exemplars, arriba M茅s Operaci贸 Urnes,  la cr貌nica period铆stica ampliada de l'operatiu clandest铆 que va permetre que l'1 d'octubre del 2017 a Catalunya hi hagu茅s urnes als col·legis electorals i es pogu茅s celebrar el refer猫ndum d'autodeterminaci贸, amb noves informacions que evidencien com l’entramat va superar qualsevol relat de ficci贸.

Aix铆, a partir del testimoni dels cervells de l'operaci贸 i dels seus principals protagonistes, molts d'ells amb pseud貌nims, descobrirem una hist貌ria absolutament incre茂ble. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor m茅s preuat arrib茅s al seu dest铆. Un relat que sens dubte restar脿 per sempre en la mem貌ria col·lectiva de moltes generacions.

No 茅s f脿cil per al Llu铆s i el Marc guardar les aparences aquell dia. Per貌 s贸n discrets i, tot i la seva implicaci贸 cabdal en l’1-O i la repressi贸 posterior, estan tranquils. Sobretot el Marc. "Qu猫 he fet d’il·legal, jo? Em poden interrogar, per貌 jo no he fet res d’il·legal en territori franc猫s", deixa clar. "Estic orgull贸s d’haver-hi participat, per貌 no he fet m茅s que les altres dues mil o tres mil persones implicades o que el ‘malparit’ que va entrar l’urna al poble on jo era el dia 1", diu amb un somriure murri. Un somriure que mant茅 perqu猫 est脿 conven莽ut que, tot i els entrebancs, "un dia o altre Catalunya ser脿 independent".



Amb la col·laboraci贸 de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.


Ebook Free Online "M茅s Operaci贸 Urnes" PDF ePub Kindle